Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vezeték nélküli egerem usb-s...

Vezeték nélküli egerem usb-s csatlakoztatója majdnem teljesen szétolvadt a laptopban. Mitől lehet ez? Bővebben.

Figyelt kérdés
Egyszer csak azt vettem észre,hogy szaggat az egér de nemtudom mi miatt és kivettem az usb adapterét tűzforró volt kicsit meg is olvadt.Pedig dell laptopom van és nagyon jól hűt.AZ lehet baj hogy nem szoktam kivenni soha azt az usb-s adaptert?

2014. nov. 24. 11:29
 1/5 Tengor ***** válasza:

Az nem lehet probléma.

Lehet, hogy valamiért túláramot kapott az adott USB port. Érdemes lenne megvizsgáltatni szervizzel, nehogy más probléma is legyen vele!

2014. nov. 24. 11:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Aha akkor jol sejtettem hogy a port-al van a hiba.Kipróbálom masikkal mert 4usb port van a gépen lehet hogy csak azzal van probléma
2014. nov. 24. 11:35
 3/5 T/Z ***** válasza:
A kérdéses usb kapu nem a ventilátor légkifújó nyílása mellett van közvetlenül? Ha arra fújja a forró levegőt, bár még nem találkoztam ilyennel, de akár okozhatja a melegedést.
2014. nov. 24. 11:38
 4/5 Tengor ***** válasza:

A párban lévő portok általában egy helyről kapják a dolgokat, szóval a közvetlen mellette lévővel is lehet hasonló probléma.

Milyen eszközökről beszélünk egyébként konkrétan?

2014. nov. 24. 11:38
 5/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen a képen rögtön a jack csatlakozó melletti elsö port szinte biztos h azzal lesz a probléma.

2014. nov. 24. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!