Most ruháztam be egy GIGABYTE R9 280 3GB-os kártyára. A kérdésem alul részletezem?
Ezzel az alaplappal rendelkezem:
A78M-A, szerintem nem lesz gond, be fog férni, de nem találok a tápegységből olyan kábelt, amit a videókáryába kell majd bedugni és ez aggaszt. Szerintetek az lehetséges, hogy az a kábel nem is fog majd kelleni, hanem valahogy az alaplapból fogja kapni a kártyám az áramot? Vagy hülyeség amit írtam?:D
Átalakítót kapsz hozzá, 6 és 8 pineset. Alaplap csak 75W-t tud neki adni, ennek a vga-nak kb 250W a terhelt fogyasztása. 500W-os tápod nem lesz elég valószínű. Mi a teljes konfigod? Én 550 vagy 600W chieftecet ajánlok. Ezeken alapban van a legtöbb esetben 2 db 6+2 pines pcie tápkábel.
Azért tudom ennyire, mert én is ilyen kártyás konfigot akarok venni, I5-el és 8GB corsair vengeance rammal.
Tápról küldök egy linket.
200W t ehet max a vga de ezt sose fogja gyakorlatban elérni
Ha tuningolja tul is lépheti de 280 nem gyenge hogy huzni keljen
Nem tudjuk milyen a gép többi része. Egy tápnak van hatékonysága is.az altalam leirt tapok 80-85% hatekonysaguak, az 550W-nak,es a 600Wnak a 80%-t kell szamolni.
100W plusz egy rendszernel sosem art. Es egy tapnal nem baj ha nagyobb kapacitast is kibir. A 600as tap kb 60%os terhelesnel a leghatekonyabb,igy kevesebb a villanyszamla is, nem melegedik stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!