Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki segít új processzort...

Valaki segít új processzort választani?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy mit kell nézni váráslásnál.

Most egy Intel Celeron 2,8 Ghz van benne. Ez helyett szeretnék egy újat ami minimum 2 magos, és MAX 20 de ink 10 ezer ft.

4 gb ram és Egy Nvidia 8400 Gs videókártya mellé kéne.

Mit ajánlatok?

2014. nov. 23. 16:19
1 2
 11/13 Lajtai László ***** válasza:
Én innen vettem az infót. De lehet hogy tévedek. [link]
2014. nov. 23. 19:30
 12/13 T/Z ***** válasza:

Hát, ott ugyan fel vannak sorolva a foglalatba beleillő processzorok, de a végén vagy a "not supported" van odaírva, vagy a "not tested". Piros, ill sárgával ki is vannak húzva.

Szóval nem te tévedtél, hanem a CPU-Upgrade, vagyis ők se, mert a felsorolás nem azt jelenti, h megy az alaplapban.

2014. nov. 23. 19:48
 13/13 T/Z ***** válasza:

Ja és igen, ott a linkemen amit írtam, az E8400, de mellette az is, h N/A a BIOS verzió sorban.

Az N/A pedig azt jelenti, h nem támogatott.

Komolyan mondom, ez a lap a Gigabyte szégyene, más 945-ös chipsetű lapjaikban mennek a Core 2 processzorok. Valószínűleg a CPU tápellátó áramkörök nagyon gyengusra lettek tervezve, ezért nem lettek támogatva ebben a lapban az újabb processzorok.

2014. nov. 23. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!