Ehhez a VGA hoz melyik a legjobb 600W-os táp?
R9 270X
Chieftec vagy cooler master
A Chieftec és a CM egy márka,egyik se egy táp pontos típusa.
És nem kell ide 600-as táp,hulladék Elite Power 600,vagy GPS600 meg főleg.
XFX Pro 450W legyen
"xD 500W-sat ír hozzá , akkor nem fogok venni egy 500-astól gyengébbet...és a Chieftec meg a CM-höz hogy irthattam volna pontos típust, mikor úgy értettem, hogy chieftec vagy cooler master legyen..?
"
Jajjj istenem,most akkor fejtsem ki ma huszadjára is,hogy miért baromság a gyártói ajánlás?
Jó akkor megteszem a te kedvedért.
NINCS OLYAN HOGY 500W-OS TÁP,MERT A CÍMKÉN LÉVŐ ÉRTÉK MAJDHOGYNEM CSAK EGY FANTÁZIANÉV.
Példával magyarázom:
Cooler Master Elite Power 500W (FSP belső) 360W-ra képes osztott 12V ágon.
Seasonic G 360W (Seasonic belső) 360W-ra képes egybenhagyott 12V ágon.
Tehát szerinted melyik akkor az erősebb táp?
Igen,a Seasonic az,mégis 140W-al kisebb érték szerepel a címkén.
Tudniillik,minket a 12V ág felépítése,és terhelhetősége érdekel,nem az össz. névleges teljesítmény.
Mi az hogy hogy írnál pontos típust?
Szerinted a Chieftec-nek és a CM-nek csak 1 fajta névleges 600W-os tápja van?
Ha mindenképpen 600W-osat akarsz venni, akkor ezt ajánlom:
(De a 270X-nek elég lenne egy 450-500W táp.)
az az 500w az m-tech típusú tápoknak szól, amire még az ajtóm kitámasztását se bíznám
az r9 270x max 180w-ot fogyaszt
mellesleg az említett példán túl, a ctg 500 se egy rossz, mégis gyengébb mint az xfx pro 450
Én csak azt nem értem,hogy miért olyan fájó dolog néha gondolkodni.
Amikor megnézed a gyártói oldalt,a tápos baromságon kívül láthatod a maxTDP-t is,ami itt például 180W ha a kolléga nem téved.
Ezután meg a CPU-nál ugyanezt (60W-125W kb)
Számomra nem nehéz rájönni,hogy a kettő összege inkább a 250W-hoz konvergál,mint az 500-hoz.
"1-es. -_- ..b+ tudom, hogy nem csak egy fajta Chieftec meg CM 600Wos van, csak h abban a markában szerettem volna kapni tápokat..a többieknek kösz"
Te annyira hülye vagy,hogy már elmehetnél illusztrációnak az értelmező szótárhoz.
hát te 1-es csak finoman szólva lehülyézted a kérdezőt az első mondatoddal...
nekem ilyen van:
Corsair CP-9020050 550W
Sapphire Radeon R7 265 -hez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!