Miért nem lehet mér catalyst-ben tuningolni egy hd 4800-as kártyát?
Egy régi típusú hd 430-as vga-m van amit régen gond nélkül lehetett húzni az overdrive menüben..
Most úgy néz a dolog hogy először még meg lehet találni a teljesítmény fül alatt az overdrive opciót rámegyek kiírja a szokásos "danger, elfogadja e hogy blablabla"
Elfogadom mire utána bejön valami vision engine reklám szar és már el is tűnt az overdrive opció a teljesítmény fül alól...ezt én nem nagyon nem értem..
És csak akkor látni újra ha az egész drivert újratelepítem és akkor megin ha rámegyek eltűnik.
Legújabb 13.9-es verzió van fenn. Tudom hogy talán régebbi driverrel menne ugyanúgy minden de én nem erre vagyok kíváncsi hanem hogy nekem a legújabb driver ha fenn van akkor miért nem érhető el a tuning ehhez a kártyához?
Mi magyarázza az amd részéről ezt a stratégiát?
Am érdekes hogy egy hasznos funkció is eltűnt az új driverből pl powerplay sincsen (2d-ben nem veszi vissza a kártya órajeleit.
Hát akkor itt valami nem stimmül..ehez a kártyához ezt lehet letölteni legújabb drivernek...
Itt van te is láthatod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!