Sok különbség van az AMD X8 FX-8320 és az AMD X8 FX-8350 között?
Figyelt kérdés
Az FX-8320-at fel lehet 4GHZ-re húzni és akkor ugyanott van mint az FX-8350 (mert ugyanúgy 8 magosak) csak 10k-val kevesebbet kell fizetni érte. Egyébként Gamer PC-be venném. Tehát elég az olcsóbb vagy kell a drágább?2014. nov. 22. 16:56
1/7 anonim válasza:
Anyi különbség van hogy az FX8320 3,5Ghz az FX8350 meg 4GHz
2/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom, de felhúzhatnám a 3.5-öt 4.0-ra és olcsóbban megúsztam és ugyanazt a teljesítményt kapom. Nem?
2014. nov. 22. 17:00
3/7 anonim válasza:
Annyi, hogy a 8320-nak le van véve az órajele, mert nem volt stabil 4ghz-en, az adott feszültségen.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor vegyem a drágábbat és ne szórakozzak az olcsóbb tuningolgatásával?
2014. nov. 22. 17:07
5/7 TallandThin Boy válasza:
Mivel az FX-re kell egy komolyabb hűtő és drágább az alaplap is hozzá, mint egy i5-höz, ezért én inkább i5-öt vennék. Játékra amúgy is jobb az i5.
7/7 anonim válasza:
Játékra ha olcsón akarsz venni procit akkor FX ha meg drágán akarsz akkor i5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!