Mitől akadnak az új játékok egy ilyen konfigon?
-AMD FX-6300 3,5 Ghz
-6 GB DDR3 1333 MHZ
-Sapphire Radeon HD 7790 1 GB GDDR5
-WD 500 GB 5400 RPM
Assassin's Creed Unity, Call of Duty Advanced Warfare idegesítően szaggat.
Mind 2 játék akkor laggol ha fordulok vagy körbenézek, de az fps pedig jó lenne. Én a hdd-re gyanakszok mert csak 540 rpm, de néztem videókat és másnak nem laggol 5400 rpm-en.
BF4 szépen fut ultrán is.
Driverek fent vannak, a Windows 7 -t ma raktam újra (ultimate-SP1).
Töredezett lemez, Windows karbantartása (új rendszernél is) esetleg egyéb okok lehetnek a háttérben pl túlmelegedés, merevlemez hibák, vírusírtó, felugró ablakok...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Win7 újra rakás előtt futtattam smart defrag-ot optimalizálással, hőfokkal nincs baj, vinyó kitűnő állapotban HDD Sentinel szerint.
Eset Smart Security -t használok.
esetnél legyen bekapcsolva a játékos üzemmód.
HDSentinel kondíciója nagyon összetett... chkdsk-t futtasd le
Hőfokot terheléstesztel nézd pl Aida64 rendszerstabilitás teszt
Videokártya beállításaiban állítsd teljesítmény irányába és a "várakozás a függőleges frissítésre" -t (VSYNC) tiltsd le.
API specifikus beállításokban ne engedd a 24 ill. 32bites Z-Buffert, ill itt lehet olyan ami az egyik játéknak jó a másiknál hibát okoz.
Szia!
A Unity mostanában mindenkinek szaggat, akinek nincsen legalább gtx 780ti-je vagy jobbja. A Ubisoftnál már dolgoznak a problémán(nem sok sikerrel). CoD-ról nem tudok mit mondani, nem érdekel.
Egyébként lehet, hogy kevés RAM-od van(8 jó lenne), ezek az új játékok már nagyon megkívánják.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!