A mostani tápom egy Chieftec CTG-500-80P de kezdi megadni magát,ezen azt értem,hogy játékok közben újra indul a gép,vagy szimplán belépek a játékba és már egyből újra indul.
Telement poral vagy ilyen rosz hálozat vagy foróság van szobába?
2014. nov. 22. 11:52
2/8 Közveszélyes Kontár válasza:
Letelt 3év? Job lene gariztatni még ha utána mégis eladod egy jólmüködö ctg t drágán megvesznek
2014. nov. 22. 11:55
3/8 T/Z válasza:
Nem szoktak csak úgy elhalálozni tápok, pláne nem egy ilyen Chieftec.
Az a konfig egyáltalán nem fogyaszt olyan sokat, h megártson a tápnak.
Jól szellőzik a ház?
Nem poros?
Gép belül tiszta?
Táp belül tiszta?
Táp fent van, vagy alsótápos a ház?
2014. nov. 22. 11:58
4/8 Közveszélyes Kontár válasza:
10ért ctg500 tól csak gyengébek vanak
FSP HCN 460, APN 400, Hexa 400, Corsair VS450...
2014. nov. 22. 12:01
5/8 A kérdező kommentje:
Egy cooler master elite 430-as házam van,alsótápos,a gép most lett kitakarítva,a házban van 4db ventillátor,hogy keringtesse a levegőt.
2014. nov. 22. 12:02
6/8 anonim válasza:
Nem biztos hogy táp!Inkább hűtés!Nézd meg hogy milyen a procid vagy a videókarid hőmérséklete alapjáraton egy SpeedFan-nal!
2014. nov. 27. 16:25
7/8 anonim válasza:
Tudom hogy nagyon régi a kérdés,de azt tudnod kéne,hogy az üzemhőmérséklet alá nem nagyon kéne menni.Nem csak az üzemhőmérséklet feletti érték a rossz,hanem az üzemhőmérséklet alatti is.
2015. máj. 3. 18:15
8/8 anonim válasza:
Tudom hogy nagyon régi a kérdés,de azt tudnod kéne,hogy az üzemhőmérséklet alá nem nagyon kéne menni.Nem csak az üzemhőmérséklet feletti érték a rossz,hanem az üzemhőmérséklet alatti is.Magyarul nemártana kevesebb hűtő elég a videokarinak,procinak,tápnak adni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!