Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet eltüntetni a...

Hogy lehet eltüntetni a Fekete képernyőt a Far Cry 4-ből?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a Far.Cry.4.Proper-RELOADED verzióját és hozzá a Far Cry 4 Update 1.0.3 and 1.0.4-es frissítést és még mindig fekete a képernyő. Mit lehet ezzel tenni hogy el tűnjön a fekete képernyő? És már feltettem a 1.0.4-ás frissítést és azzal nem csinál semmit a játék még a fekete képernyő se jelenik meg. Mit csináljak?

#far-cry4
2014. nov. 22. 11:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

# 3/10

nagy a szád :) Nem a Reloaded cseszte el, 97%-ban mindent átmentem... Egyszerűen a játék programozók cseszték el, tehát ha eredetiben is meglesz neked, úgyis a hajadat fogod szaggatni! + hogy kidobtál ennyi pénzt érte..

2014. nov. 26. 19:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Amúgy közbe jó lett mert kihúztam a xbox kontrollert.És utánna feltettem az összes frissítést és utána kontrollerer is jó lett.
2014. nov. 27. 08:12
 13/17 zskopasz válasza:
61%

Nekem van egy sikeres megoldásom, de lehet hogy ez csak a 2 magos processzorral rendelkezőknek lesz megoldás.

Nekem kétmagos AMD Athlon X2 proci, Ati redeon HD7700 videókártya, és 4 Gb RAM van a gépben. Feltelepítettem az 1.4 es verzióval a far cry 4-et.(Far.Cry.4.[v1.4].Repack-R.G.Mechanics változatot) Persze fekete képernyő, de a játék min. követelmények közt ott is van, hogy 4 magos proci kell hozzá. Letöltöttem az "Extrem injector v.3-at" ( [link] )Ez a program lehetővé teszi a 2 magos processzort is a far cry 4, négymagos gépigényére.Az "extrem Injector" inditása után, betallózva az injector program melletti két .dll fájlt, indítottam a játékot, és nem hittem el....működött. De a mentési problémát úgy kell kiküszöbölni, hogy a játék telepített helyéről, a "bin" mappából, a "FarCry.exe"-t, kell indítani, NEM a "Launcher.exe"-t. Így a mentés is megmarad.

2014. dec. 1. 10:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Ezt próbálta a haverom is, mindig ezt írta: a Far Cry működése leállt. Zárja be..
2014. dec. 2. 11:35
 15/17 anonim válasza:
Nálam is ez volt, és most megpróbáltam én is a Extrem injector v.3-at, és nekem is elindult így. Már órák óta játszom vele, de eddig még nem állt le. Szóval én is ajánlom ezt a módszert. :) Egyébként király a játék.
2015. jan. 2. 23:16
 16/17 Lieto válasza:

Ez 100% ,hogy működik nekem is ez a megoldás lett a jó

https://www.youtube.com/watch?v=_wF9Eyu9VwQ

2016. jan. 17. 11:38
 17/17 anonim válasza:
Sziasztok nekem is ez a problémám, de nekem az extreme injector 3 se indul el. Win 10 64-bites rendszerem van.
2016. jún. 26. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!