Hogy lehet eltüntetni a Fekete képernyőt a Far Cry 4-ből?
# 3/10
nagy a szád :) Nem a Reloaded cseszte el, 97%-ban mindent átmentem... Egyszerűen a játék programozók cseszték el, tehát ha eredetiben is meglesz neked, úgyis a hajadat fogod szaggatni! + hogy kidobtál ennyi pénzt érte..
Nekem van egy sikeres megoldásom, de lehet hogy ez csak a 2 magos processzorral rendelkezőknek lesz megoldás.
Nekem kétmagos AMD Athlon X2 proci, Ati redeon HD7700 videókártya, és 4 Gb RAM van a gépben. Feltelepítettem az 1.4 es verzióval a far cry 4-et.(Far.Cry.4.[v1.4].Repack-R.G.Mechanics változatot) Persze fekete képernyő, de a játék min. követelmények közt ott is van, hogy 4 magos proci kell hozzá. Letöltöttem az "Extrem injector v.3-at" ( [link] )Ez a program lehetővé teszi a 2 magos processzort is a far cry 4, négymagos gépigényére.Az "extrem Injector" inditása után, betallózva az injector program melletti két .dll fájlt, indítottam a játékot, és nem hittem el....működött. De a mentési problémát úgy kell kiküszöbölni, hogy a játék telepített helyéről, a "bin" mappából, a "FarCry.exe"-t, kell indítani, NEM a "Launcher.exe"-t. Így a mentés is megmarad.
Ez 100% ,hogy működik nekem is ez a megoldás lett a jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!