Hogy lehet androidot Rootolni?
Nem marad meg a garancia.
Az,hogy Kitkat-ot akarsz rárakni az nem root,hanem rendszer frissítés,amit a telefon menüjében eltudsz intézni 1 wifi kapcsolattal!
A root az lényegében feloldja a fiókot és teljes jogú felhasználóvá tesz.
Tehetsz rá utána gyári romot,de értelmetlen,mert log-ban egyből levágják,hogy fura módon pl: Jelly Bean-en ment 3 hétig és fura módon egy leállás után ment tovább de a Jelly Bean-nek a rom kódja eltűnt és fura módon már egy más rom kódja van ott.
Az ,hogy Root-tal feloldod a felhasználót attól,még nem fog kevesebb ramot enni az aktív alkalmazás.
Viszont frissíteni az androidot garanciával legálisan is tudsz.
telefonról!
Kis fogalomzavar :D
a root az gyökeret jelent.
Tehát ha rootolod a telefonod akkor tudsz módosítani a gyökér könyvtárakban. rendszergazda jogokkal. Ezt a jogot tovább adhatod appoknak is különböző ramoptimalizáló hülyeségeknek.
Én ezeknek hasznát 2.X.X es androidoknál éreztem 4.x.x től szerintem nincs értelem.
A garancia elvileg elveszik de ha viszed szervízbe előtte untootolod akkor visszaáll.
De a rootal vigyázz egy rossz kattintás és elveszik minden adatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!