Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet androidot Rootolni?

Hogy lehet androidot Rootolni?

Figyelt kérdés
Van egy új tabletem és azt hallottam hogy az androidot le lehet Rootolni és nem fog annyi ramot enni az alap APP-ok.De nem vagyok tisztába azzal hogy ha le Rootolom akkor a garancia megmarad vagy nem? És hogy megéri-e az 4.4.2 Kit kettet le Rootolni ha 1GB-ramom van. És hogy hagyan kell. És hogy ha nem sikerül a Root akkor vissza lehet-e rakni a régi rendszert ha pl.: biztonsági mentést csinálok.

2014. nov. 21. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem marad meg a garancia.

Az,hogy Kitkat-ot akarsz rárakni az nem root,hanem rendszer frissítés,amit a telefon menüjében eltudsz intézni 1 wifi kapcsolattal!

A root az lényegében feloldja a fiókot és teljes jogú felhasználóvá tesz.

Tehetsz rá utána gyári romot,de értelmetlen,mert log-ban egyből levágják,hogy fura módon pl: Jelly Bean-en ment 3 hétig és fura módon egy leállás után ment tovább de a Jelly Bean-nek a rom kódja eltűnt és fura módon már egy más rom kódja van ott.

Az ,hogy Root-tal feloldod a felhasználót attól,még nem fog kevesebb ramot enni az aktív alkalmazás.

Viszont frissíteni az androidot garanciával legálisan is tudsz.

telefonról!

2014. nov. 21. 15:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Kis fogalomzavar :D

a root az gyökeret jelent.

Tehát ha rootolod a telefonod akkor tudsz módosítani a gyökér könyvtárakban. rendszergazda jogokkal. Ezt a jogot tovább adhatod appoknak is különböző ramoptimalizáló hülyeségeknek.

Én ezeknek hasznát 2.X.X es androidoknál éreztem 4.x.x től szerintem nincs értelem.

A garancia elvileg elveszik de ha viszed szervízbe előtte untootolod akkor visszaáll.

De a rootal vigyázz egy rossz kattintás és elveszik minden adatod.

2014. nov. 21. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!