Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Volt már ma valaki edigitalban...

Volt már ma valaki edigitalban? Érdemes benézni?

Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:

nem.. :D edigital megteheti, hogy akciózik, hiszen jó 10 van ami 20%al drágább mint máshol.. sőt:)

Karácsonyra egy konyhai kisgépet néztünk ki ami egy bizonyos oldalon 58e Ft+szállitás edigitálnál ez a gép 79e.. :D nem találtam olyan terméket ami egy árban lenne más boltokkal

2014. nov. 21. 10:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Én egy nyomtatót néztem ki,ami mindössze 2-3 ezerrel drágább edigitálban mint máshol...lehet hogy drágábbak átlakban,de én azért ma még elnézek :)
2014. nov. 21. 10:46
 3/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
Amikor véletlen bejön a weboldal, és 1-2 ajánlatot meg tudtam nézni, volt ami tényleg jó áron van (Nokia 530 15000 alatt, 42" fHD Smart tv 99990, ezekre emlékszem), de amúgy tényleg sokminden drága náluk alapból. Viszont gondolom a bolt ugyanúgy tele van, mint a webshop.
2014. nov. 21. 10:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Nemtudom hogy a webshopjuk hogy van megcsinálva,viszon este 1óra körül se jött be egyáltalán...nem hinném hogy akkor is a túl sok vásárló volt a problémájuk!
2014. nov. 21. 10:54
 5/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
De, szerintem sokan megvárták az éjfélt. Én is próbálkoztam akkor is. Reggel 6-7 között viszonylag működött, most semmi. Kb ugyanaz a helyzet, mint ilyenkor az USA-ban élőben, hogy elég nehéz bejutni, és ha bejutsz, akkor se túl kényelmes+sok dolog úgyis kifogy, mire odajutsz.
2014. nov. 21. 11:07
 6/7 Loach ***** válasza:
nekem is most sikerült feljutni...van egy par dolog ami nem rossz (Pl samsung es pentax fenykepezögep) amik tenyleg jo aron vannak,es ha nem lakasra gyüjtenek meg is vennem öket...vagy mondjuk egy olyan samsung okos orat....
2014. nov. 21. 11:38
 7/7 anonim ***** válasza:

engem a login húzott már fel :D 1,5 órája probálok bejelentkezni és nem enged, próbáltam facel, googlevel, de még új regisztrációval is. "köszönjük hogy bla bla itt és itt állithatja be" rákattolok ehhez BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES.. NEM MONDOD?:DDD

hát inkább megveszem 2e ftal drágábban amit akartam de ez igy nagyon felhúz :D

2014. nov. 21. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!