Jó ez a konfig?
Alaplap: Asrock H97M Pro4
Processzor: Intel Core i5 4590
Memória: Kingston HyperX Savage 8GB(2x4GB) DDR3 1600MHz CL9
Merevlemez: WD Caviar Blue 1TB, SATA3, 64MB, 7200 RPM (wd10ezex)
Táp: Cooler Master G500 500W
Processzor hűtő: Cooler Master 212 EVO
Ház hűtő: Cooler Master sickleflow 120 red
Ház: Zalman T5 Mini Tower fekete
milyen vga lesz mellé?
Cpu hűtő nem kötelező, az alap intel hűtő is elég. Persze ha halkabbat akarsz, akkor mehet a cm 212 is.
ha nem játszol, akkor az i5 vga-ja elég mindenre
25 körül használt 7790
a cpu hűtőt nem tudom, hogy belefér e, mert a zalman honlapján nem találtam róla infót
Vga-t nem tudom az kérdeztem lent.
Procihűtő azért kell mert most megkapnám akciósan és azt írják hogy hosszútávon az alap hűtő megfőzi a procit.
170es a haz szelteben a cpu-hütö 160 magas, szal pont belefer meg.
Kartyanak meg tenyleg nezz egy 6870et vagy egy 7790et...
Loach azért butaságot ne irj :D én is 212 evot használok uj gépemben ez lesz az egyetlen amit megtartok és a házak 80%-t azért felejthetem el mert nem fér bele :D
A Thermaltake Urban R31 206mm széltében és mégis 155 a max cpu hütő ami belefér.. a zalman t5-be biztos nem fér bele
gyári hűtő elég(nem fog megfőni)
vga:
r9 270x-től a csillagos ég
#7: Az általad említett thermaltake háznál a weboldalon írja hogy cpu cooler limit: 155 mm.
Ennél a háznál nem kaptam információt, viszont ha a ház szélessgét nézzük akkor elméletileg belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!