Videokártya csere, melyiket válaszam a széles választékból? Ki hogy látja ezt az esetet? (ami nem egyszerű, vagy mégis? )
Videokártya csere lesz az egyik gépemben. A gép egy 1366 Asus lap (P6X58D) egy i7 950-es procival 12GB (Genesis HyperX) rammal üzemel jellenleg. Az éppen benne lévő videokártya, elég gyenge láncszem (Asus EN9600GT/HTDI/512M), így első körben ezt szeretném cserélni, egy olyan kártyára, ami majd az új generációs i7 masinámba is jó lesz.
Eddig mindig GeForce kártyim voltak, de most elgondolkodtam az AMD kártyákon is. Kb 50-60e szánnák erre a kérdésre, használtan, az r9 280X is szóba jöhet. A másik oldalon a GTX760 környékén gondolkodom.
Amit a kártyának feltétlenül tudnia kell, az a három monitoros (5760x1200) üzemmód, játékokban (inkább szimulátoros, autós) de itt elég ha 1920x1200-as felbontásban full gafikával üzemelnek.
Aztán az sem hátrány, ha nem akad le nekem néhány grafikai programon (Corel és barátai).
Ki mit választana, kinek mi a tapasztalata?
(negatív hozzászólás = negatív értékelés)
Ez egy teljesen egyszerű probléma.
A márka preferenciád dönti el, hogy melyiket választod az adott összeghatáron belül.
Szerintem jól gondolkozol, amikor nem feltétlenül új darabot keresel.
Az új GTX9xx sorozat lehet hogy kicsit lejjebb nyomja az árakat, mert az elborult agyú hardcore gamerek biztosan váltanak, így az "elavult" R9 és GTX7xx kártyák nagyobb számban kerülhetnek a használt piacra.
Csak ez türelemjáték. Türelmesnek kell lenni és szemfülesnek is, ha érkezik egy jó ajánlat, és nem agyalni azon, hogy volna-e még jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!