Az alábbi listából minden kompatibilis mindennel? Elég sok pénzt költök rá nem szeretnék belebukni, ha esetleg nem lesz jó valami.
Gépház: [link]
Alaplap: [link]
CPU: [link]
CPU Hűtő: [link]
RAM: [link]
HDD: [link]
VGA: [link]
Táp: [link]
Arra már rájöttem és kijavítottam, elvileg a RAM és az alaplapnak nem szabadna bajnak lennie, illetve a VGA-nak milyen szabványai vannak amit be kell tartani hogy működjön? Vagy az nem szól ki az alaplapért?
Úgy nem értem az ilyeneket.
A prociból látom hogy elég sokat akarsz rá költeni.
Miért nem hívod föl a boltot hogy ők mit mondanak.
Lehet javasonlak valami mást. LEhet kapsz valami kis ajándékot....
egy telefont megér.
Kompatibilis,viszont célszerűbb lenne Z97-es lapot venni Z87 helyett,ha már annyira pénz költesz a ROG lapra.
Viszont a VGA-t nem értem.
Miért vennél hibrid hűtésű kártyát,ha nem használod ki?
Nem fogok tudni rákötni a VGA-t arra a vízhűtésre,ugyanis nem megbontható.
Így hogy ugrik ennek a lehetőség,20-assal olcsóbban vehetsz GTX970-t,ami erősebbb,és kevesebbet eszik.
Vagy akkor felejsd el azt a játék vizet,és építs egyedi vízhűtést,amibe be tudod kötni a Posseidon-t.
Bár akkor is jobban jársz egy GTX970-el és egy fullcover blokkal.
Tehát én ezt átgondolnám egy kicsit.
A táp eléggé túlméretezz,SLI-nek kell akkora.
Illetve jobban jársz egy hagyományos 2TB-os HDD-vel,és egy 120GB-os SSD-vel.
Árban ugyanott vagy,de sokkal gyorsabb.
20-30 ezer között kapni olyan komplett vízhűtéseket,amik megbonthatók,így be tudod kötni a VGA-t is a rendszerbe.
Úgy már van értelme a Posseidon VGA-nak.
(léggel és vízzel is hűthető egyszerre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!