Elfutna ezen a gépen Ultrán az Advanced Warfare és a Far Cry 4?
-AMD FX-6300 processzor
-Gigabyte 970A-DS3P alaplap
-Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black memória
-Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
-Samsung SH-118BB/BEBE OEM fekete DVD olvasó
-MSI GTX760 2GB DDR5 N760 TF 2GD5/OC videokártya
-Chieftec Smart 600W GPS-600A8 tápegység
FC4 ultra hoz meg 770 kelene legaláb
Én i5 + 280x et venék kb árban ugyan it lenél és job lene
Vagy legaláb 280...
De ha vga t meghagyod akor is job lene i5 re beruházni még ha játék a fontos 1155 is megteszi
Az alaplappal kapcsolatosan: nincs vele semmi baj, egy átlagos középkategóriás lapka.
Egyébként elviszi ultrán az Advanced Warfare-t: [link]
Bár a processzor mivel a recommended alatt van, lehet hogy kisebb akadásokkal tarkítja majd a futást. Ez attól függ, hogy a recommended settings hány fps-re van megadva.
Hasonló a helyzet a Far Cry 4-el: [link]
Alapesetben szerintem ma már HD felbontáshoz és ultra részletességhez igazítják az ajánlott követelményeket, így ha te pl 1680-ban tolod, az megint csak elég lehet akkor, ha másképp elmaradnál az ajánlottban szereplő értékektől.
Kontárnak ne higgy, megint ivott valamit.
Processzorral nincsen baj, 4 magos FX-4100 is elég lenne.
Alaplap jó.
Rammal természetesen nincsen baj.
Tápegység nem a legjobb, de igazából nincs konkrét baj azzal a Smarttal.
Videokártya és felbontás függő a dolog. FullHD-n nem hiszem, hogy menne az Ultra, talán AW-ban igen. Far Cry 4 FullHD-n Ultrán szerintem menni fog, R7 260X-szel már megy Highon is.
FullHD alatt mindegyik játék menni fog maxon.
Utolsó 3 sor javítva: Videokártya és felbontás függő a dolog. FullHD-n menne a High az biztos, Ultra kisebb dropokkal (ahogyan Sector is írta). R7 260X-szel már lehet játszani Highon FC4-gyel, tehát azzal csak nem lesz baj.. AW-ról nem tudok sokat, de különösebb problémát biztosan nem okozna.
FullHD alatt bármelyik menne Ultrán.
az alaplap nem épp tuningra való és ez késöb hátrány lehet
Fx4 ultrahoz alapon? Te biztos álandóan iszol vizet de nekem nincs szuksegem ra
"Én i5 + 280x et venék kb árban ugyan it lenél és job lene"
...I5 minimum 20 ezerrel drágább mint az fx6300, 280x is kb 20 ezerrel drágább mint a gtx 760...
Viszont köszönöm Sector-nak és a 6.-7. válaszolónak! :) A ctg-vel meg annyi a problémám hogy drágább mint a gps. Hasonló árban pedig csak úgy lehetne összehozni hogy a ctg 500w, a gps meg 600. Ezért nyerte el a gps a tetszésemet, és ezen kívűl még sok jó tulajdonságot is olvastam róla.
Ennyi pénzből amennyiért összeraktam konfigurátorba ezt a gépet, szerintem nem igazán lehetne jobbat kisajtolni. A vidikariban is TwinFrozer ventillátorok vannak, amiről szintén jókat olvastam. FX6300 is szerintem a legjobb ebben az árban, (26-27k) igaz hogy a hűtője nem a legjobb, de ezt a gépet úgyis télen veszem, nem 35 fokos nyári kánikulában, és arra gondoltam hogy amíg nem veszek hozzá hűtőt (kb 3-4 hét) addig leveszem a ház oldalfalát hogy jobban szellőzzön. Egyébként télen a lakásban kb 25 fok van, tehát szerintem azt az 1 hónapot komolyabb hűtő nélkül ki fogja bírni, aztán meg vennék egy 4-5 ezer forintos hűtőt. Egyébként elösször csak 4gb ramot veszek bele, aztán majd 1 hónap múlva a hűtővel együtt még 4gb-ot ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!