1/3 anonim válasza:
Ennyiért nyílván csak használtat lehet beszerezni.
Előnyük, hogy van rá fél év garancia, hátrányuk, hogy nem magyar nyelvű a billentyűzet, matricázni kell.
2/3 anonim válasza:
én netezésre vetetm laptopom 1,5 évre + vizsgáimhoz tanultam róla és tökéletes azóta is mindenre jó amire használni akarom és 20e Ft volt.. :D nézz körül vaterán/olx-en újért fölös kiadni ha használtan van jobb (ennyi pénzért értem) :)
3/3 anonim válasza:
Most nagyon lent vannak a laptop árak, használtan remek vételeket tudsz kifogni. Az aukciós és börzés oldalakon arra figyelj, hogy lehetőleg személyesen meg tudd nézni, ki tudd próbálni, illetve az akkuidő is legyen feltüntetve, ne csak a belső képességek. Nézz utána a választásnak google-n, máshol mit írnak a típusról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!