Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy rakjak be VGA-t?

Granitis kérdése:

Hogy rakjak be VGA-t?

Figyelt kérdés
Lecseréltem a régi 660OC-t egy 980OC strix-re és nem tudom hogy rakjam be. vagyis tudom mivel a 660-at is én raktam be de úgy még sosem szereltem videókártyát hogy a gépen nem csak bios van tehát mit kell tennem? le kell törölnöm az Nvidia Experience-t? stb... A hasznos válaszok után megy a zöld ujj

2014. nov. 19. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Fizikailag helyezd be, a benyomásnál a pci pöcöknek be kell pattannia, hogy rögzítse a krátyát. A fémes L alakú részt csavarral rögzíted a gépházhoz. De ezt valószínűleg tudod.

Miután beraktad a kártyát és elindítottad a gépet, két dolgot csinálhatsz. Vagy leszeded a korábbi kezelőalkalmazást, vagy nem. Ami fontos, hogy a VGA drivert és kezelőprogramokat rakd fel. Ha más programot használ (nem tudom van e több fajta az nvidiánál), akkor a régit leszedheted. Ha csak az experience van (mint az amd-nél a catalyst), akkor csak frissíteni kell újabb verzióra. A legfontosabb azonban a már írt driver feltelepítése.

2014. nov. 19. 09:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell csinálni + ba berakod telepited a drivert és kész
2014. nov. 19. 09:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. ment azöld
2014. nov. 19. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!