Miért pörög max fordulaton a ventilátorom ma gépembe?
Tegnap végre megtudtam csinálni hogy fusson a gépem nem az alaplap a hibás sőt nem is a kapcsológomb romlott el.
Megoldás:mikor bekapcsolom a gépet lehúzom a kapcsoló gomb saruját az alaplapról és már nem is indúl újra,így tudtam megoldani míg kicseréltetem.Viszont tegnap óta egyfolytában valamiért maximumon pörög a ház ventilátora,ez miért lehet?Hol lehet a Bios-ban beállítani a fordulatszámot?Windows7-et használok.Amúgy attól félek nem sok jövője van a gépemnek :/
Te írtad mi meg fejtettük!
Bizonyos időközönként magától kikapcsol,vagy máskor nyomkodom a bekapcsológombot és nem csinál semmit.
((Tegnap végre megtudtam csinálni hogy fusson a gépem nem az alaplap a hibás sőt nem is a kapcsológomb romlott el.))
***Megoldás:mikor bekapcsolom a gépet lehúzom a kapcsoló gomb saruját az alaplapról és már nem is indúl újra,****
Nos akkor ha figyelmesen elolvasod amit írtál a 2 topikba ráfogsz jönni a hibára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!