Játékra CL9 vagy Cl10?
Újonnan rakom össze a gépem, egyenlőre 8Gb ramot veszek bele (2x4) későbbiekben még lesz ha szükséges. Csak játékra lesz ez, munkára külön van.
A kérdés hogy játéknál számit e, hogy cl9 vagy cl10es? 20 és 25k áron kingston igy azért nem m1 :D
válaszokat előre is köszi :D
# 3
Ne mond már, hogy te játék alatt észreveszed hogy CL9 vagy CL10 RAM van a gépben.
még erősen gondolkozom, hogy r9 290x vagy gtx970 (99k és 107k a jelenlegi ára pcx-en és minden ezer Ft-ot megnézek:D)
Ezt néztem ki előszőr.
Olyannyira számolom a Ft-kat hogy még azt sem döntöttem el, hogy asrock b85 pro 4 vagy h97 pro4 legyen, de egy kérdésemben meggyőztek, hogy játékra tökéletes a b85 is :D
Másik kérdésemben a samsung 840 vs hyperx 3k kérdése :D ezeken mind spórolhatnék csak a tanácstalanság.. :D
Akkor feltenném neked a kérdést, ha nem haragszol meg, hogy kb. mennyit szánnál a gépre, és mi az ami megvan?
Játékra igaz hogy elég a sima B85 is, de a H97 időtállóbb, és az új Broadwell CPU-kat is be fogadja.
A gépet teljesen újonnan rakom össze karácsonyra. Mindig halasztgattam, amit félre tudtam tenni fizubol sajnos sokszor elment egyéb kiadásokra de legalább kicsit olcsóbbak lettek az alkatrészek:D
Ahogy elgondoltam:
Proc: i5 4690 (igen tudom, hogy 4460 is elég lenne de ebből nem engedek, ez az egy amin nem akarok spórolni perpill:D)
Alaplap: Asrock B85 pro4/H97 Pro4
Ram: Kingston 1600Mhz 2x4 Gb Cl9 (perpill e párti :D)
SSD: Samsung 840 evo 250Gb / Kingston Hyperx 3k 240 (mostaniban 120as van és zavar a sokszori helyhiány)
HDD: 2Tb WD
Ház: Zalman Z3 plus
Táp: Corsair CX600
Mostani PCX-es árak mellett ez ugy 293 körül jön ki (sajnos a ház ott most nincs az máshonnan:D)
100 meg 110 között nem veszem észre a különbséget, de 30 meg hatvan között még apám is észre veszi ;)
Az a konfig teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!