Nincs kép (videojel) telepítés közben. (debian7.7) Mi okozhatja?
El akartam indítani cd-ről a debian-7.7.0-i386-netinst telepítőt. Eddig minden oké: [link]
Ezt követően viszont sem a normál sem a grafikus felület nem tölt be. Egész pontosan először "out of range", majd egy mp-re a jel visszatér (a képernyő továbbra is sötét) végül kikapcsol a monitor.
Ha jól látom, egy régi pci-os s3 kártya van benne, ami a célnak meg is felelne, de így nem tudom feltelepíteni. Legalább valami szöveges felületet sikerülne varázsolni rá!
Van valami ötlet, hogy mi okozhatja ezt?
BIOS beállításra tudok gondolni, de már visszaállítottam a gyári értékekre, de ez sem segített. Van a gépben AGP foglalat is, lehet valamiért azt akarja használni talán? De nem találtam egyértelmű lehetőséget a beállítására...
Köszi előre is!
Ezt még ma meg kell oldanom. De lehet expert módban menni fog. (bár így még sose csináltam)
Egyébként azért raktam bele, hogy a lehető legkevesebb legyen a fogyasztás. (ezen még ventilátor sincs!)
~42W-ot eszik az egész gép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!