Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb egér 20....

Melyik a legjobb egér 20. 000Ft környékén?

Figyelt kérdés
Főleg játékra kellene.
2014. nov. 14. 19:59
1 2
 1/11 anonim válasza:

Szia. Milyet szeretnél optikait vagy lézereset?

Le linkelek neked 2 db lézereset:

1,) Zalman ZM-GM4 Knossos link hozzá: [link]

Tapasztalatot nem tudok róla mondani mert és hétfőn rendeltem meg egy Mad Catz cyborg R.A.T. 7-es egeret

Igaz azóta sem jött meg de hát várok :) Ez akkor a kövi: [link]

Van még a razer naga, főként mmo-ra ha érdekel: [link]

---------------------------------------

<OPTIKAI>

STEELSERIES Kana v2: [link]

RAZER DeathAdder 2013 6400DPI 4G: [link]

Nem tudom ha van e olyan hogy legjobb mert van akinek az a legjobb egér amit teljesen testre tud szabni fizikailag, van akinek meg egy palm grip-es steelseries egér a legjobb:P

2014. nov. 14. 20:15
 2/11 anonim válasza:
Én a rat 7-ent a testreszabhatósága miatt rendeltem +azért mert 6400dpi :P meg márkás :P
2014. nov. 14. 20:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Optikai és Lézeres között m a különbség?
2014. nov. 14. 20:24
 4/11 anonim válasza:

lézeres egér könnyedén felülmúlja az optikai egeret, hiszen olyan szintű pontosságot nyújt a legkülönbözőbb felületeken, ami a hagyományos optikai egerekkel egyszerűen elképzelhetetlen.

Az optikai és a lézeres egér működési elve hasonló. Mindkét típusban található egy fényforrás, amely megvilágítja az eszköz alatti felületet, és egy apró képérzékelő, amely sebesen rögzíti a megvilágított terület képét. A lézerfény rövidebb hullámhossza azonban sokkal erősebb megvilágításra képes, mint az optikai egér LED-je, ezért olyan felületi részleteket fed fel, amelyek alapján az egér érzékelője pontosabban tudja követni a mozgást.

2014. nov. 14. 20:34
 5/11 A kérdező kommentje:

Oké, köszönöm :) ment a zöld pacsi :D

Még akkor gondolkozok kicsit.Vagy még én ezt találtam: [link]

2014. nov. 14. 20:41
 6/11 anonim válasza:
Köszi a zöld pacsit társam :) Amit linkeltél az is jó hallottam róla jó véleményeket amikor én is kerestem egeret. Arra viszont figyelj oda hogy hogyan fogod az egeret mert lehet hogy az kényelmetlen lesz, vannak olyan egerek amiket tenyérre fogsz, és vannak olyanok amiket többnyire az ujjaiddal irányítasz. Sok szerencsét! :P
2014. nov. 14. 20:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi ;)
2014. nov. 14. 21:37
 8/11 anonim ***** válasza:

először írd le, hogy hogy fogod az egeret, mert nagyon nem mindegy.

Hiába jó egy egér, ha kényelmetlen, és nem tudsz vele jól játszani.

[link]

itt egy kis szemléltetés. Nekem a Fingertip grip a nyerő, szóval én a szimmetrikus egereket szeretem. Nekem az ilyenek, mint amit felül linkeltetek szóba se jöhetnek, mert egyszerűen nem tudok velük játszani. Egyszer már megszívtam ezt. Rendeltem egy nagyon ergonomikus egeret, hogy milyen jó lesz, hogy kézbe simul stb. Aztán meg jött a kiábrándulás, hogy ez nekem nem fog menni :D

2014. nov. 15. 08:28
 9/11 A kérdező kommentje:
én is Finger Trip-s vagyok az ábra szerint, akkor melyiket vegyem?
2014. nov. 15. 16:29
 10/11 anonim ***** válasza:

akkor én elsősorban a Zowie és Steelseries termékeit nézegetném. Nekik elég jó szimmetrikus egereik vannak.

Optikait vennék, mert kevés igazán jó lézeres egér van.

A Steelseries Kana V2 pl megérhet egy próbát de valahogy mindenképp próbáld ki előtte, mert lehet, hogy nem megfelelő a mérete.

2014. nov. 15. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!