Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek mit lenne érdemes...

Dubzyy kérdése:

Szerintetek mit lenne érdemes először kicserélni a gépemben?

Figyelt kérdés

Jelenleg ezek vannak a gépemben: [link]

Nekem először a videókártya jutott az eszembe, és ezt találtam ami számomra ígéretesnek tűnik: [link]

Azt szeretném tudni, hogy ez a vidikari kompatibilis-e a többi cuccal, ha a végén erre esik a választás

2014. nov. 14. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is A8(-6500) mellett fut az MSI R9 270x, azonban én javasolnék még 4 gigabyte ramot a gépedbe.
2014. nov. 14. 15:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem is eszembe jutott még 4gb ugyan olyan RAM amilyen a gépben van, kicsit számolgattam és a 4gb ram + a vidikari ami a leírásban van még kijönne pénzügyileg, de csak akkor venném meg a kártyát, ha biztosra tudom, hogy jó lesz.

Köszi a választ :)

2014. nov. 14. 16:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó lesz ez :D Milyen felbontásra?
2014. nov. 14. 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:

60fps-el futtatom a World of Tanks-et legmagasabb részletességen, HD-n, 1 db 8gb-os corsair 1333mhz-es rammal, 2gb-os msi r9 270x gaming ITX kártyával.

Az fps 30-70 között változik. (itx-be építkezni kompromisszumokkal jár, anyagilag is :) )

A dual channel ramok pluszt jelentenek nálad, ha az lesz. A vga jó. Persze 50000ft felett 55-nél már R9 280 van, de a pénztárcádra van bízva.

2014. nov. 14. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!