Szerintetek mit lenne érdemes először kicserélni a gépemben?
Jelenleg ezek vannak a gépemben: [link]
Nekem először a videókártya jutott az eszembe, és ezt találtam ami számomra ígéretesnek tűnik: [link]
Azt szeretném tudni, hogy ez a vidikari kompatibilis-e a többi cuccal, ha a végén erre esik a választás
Nekem is eszembe jutott még 4gb ugyan olyan RAM amilyen a gépben van, kicsit számolgattam és a 4gb ram + a vidikari ami a leírásban van még kijönne pénzügyileg, de csak akkor venném meg a kártyát, ha biztosra tudom, hogy jó lesz.
Köszi a választ :)
60fps-el futtatom a World of Tanks-et legmagasabb részletességen, HD-n, 1 db 8gb-os corsair 1333mhz-es rammal, 2gb-os msi r9 270x gaming ITX kártyával.
Az fps 30-70 között változik. (itx-be építkezni kompromisszumokkal jár, anyagilag is :) )
A dual channel ramok pluszt jelentenek nálad, ha az lesz. A vga jó. Persze 50000ft felett 55-nél már R9 280 van, de a pénztárcádra van bízva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!