Bbnc223 kérdése:
Miért megy maxon a videokártya alap helyzetben?
Figyelt kérdés
Van nekem egy asus gtx 650 ti-m eddig semmi baj nem volt vele,most meg gondolt egyet és a gpu usage 98-99% on van úgy hogy nem csinálok semmit.leállítottam a háttérbe mindent és semmi még annyi se mindent megpróbálta töredezettség mentesítést is az se volt jó. Nagyon meg köszönném ha valaki tudna egy ÉRTELMES választ küldeni.#maxon megy a vga #szakadt a játék
2014. nov. 13. 22:28
2/9 A kérdező kommentje:
Kösz
2014. nov. 13. 22:31
3/9 A kérdező kommentje:
Ez aztán az értelmes válasz
2014. nov. 13. 22:32
4/9 anonim válasza:
Futass végig egy víruskereső alkalmazást, aztán egy spybot search and destroyt a gépen. Ha semmit sem találnak, akkor legvégső esetben win reinstall, de ahogy írták, rosszindulatú kódnak kell lennie ami ezt okozza.
5/9 anonim válasza:
lehet az nvidia vezérlőpult kavar be, vagy az energia beállítások valahogy módosultak. van olyan beállítás az nvidia vezérlőpultban, hogy mindig maxon fusson, igénytől függetlenül, lehet az lett beállítva.
7/9 anonim válasza:
Szerintem bekaptál valami E-coin bányász vírust, vírusirtás +1!
G.
8/9 A kérdező kommentje:
Már futattam és egy ideig jó volt de most megint rosz nem tudom mi a balya
2014. nov. 17. 21:16
9/9 anonim válasza:
attól még mert futtatod a vírus irtott nem jelenti hogy minden rendben van ,lehetséges már annyi fájl megfertőződött hogy a kis irtó programod már nem ér semmit . ilyenkor jön az a rész amikor újra kell telepíteni mindenképpen a pc-t !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!