M5A78L-M USab3-mas lapot, hogy lehetne hűteni?
Figyelt kérdés
Fx6100 van benne és szeretném felhúzni kb 4,5ghz-re mivel a proci simán bírja. Viszont 4,2 fölött van, hogy ujrainditja a rendszert. Remek lenne mivel nem limitalja a kártyám így nem volna szükséges csere. Am3+-os másik lapot pedig nem vennék már inkabb akkor intelesítek. Jo lenne ha ezt még lehetne nyúzni amíg ki nem purcan. Előre is Köszi. Tudom hogy nem egy tuning lap éppen ezert kérdezném hogy hogyan oldjam meg? Proci 212 Evoval van hutve. Mikor 4,4-en használtam(amig ossze nem omlott) akkor sem ment 60fok fölé tehát a proci hőmérséklete ideális. Koszi elore is2014. nov. 12. 09:07
1/4 Közveszélyes Kontár válasza:
Hány fokos a lap?
Táp pontosan?
Egyszerüen a ház szelözésel lehet megoldani de nem csak melegedés adhat gatat
2/4 Közveszélyes Kontár válasza:
Lehet a te lapod és/vagy procid enyit bir stabilan max
Nem a típus hanem konkrétan a példány
3/4 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam mivel procija válogatja... A tápom egy Chieftec 700w. Lapom hőmérsékletet nem mértem eddig ez eszembe sem jutott. Koszonom az eddigi válaszokat. Tomshardware-en olvastam hogy volt srác aki fx6300-at 4,5ghzen használt ezzel a lappal gyári hűtővel. Írta is hogy meleg de nem érdekli. Ház hűtése szellőzése rendben van. Egy nagy venti alulról szívja a meleget három pedig hátul és fent fújja kifele. Procin is 2 hűtő van. Marmint ventillátor. Na majd keresek konkrét értékeket mert én csak biosba szorzóval húztam és autón hagytam a feszültséget. De lehet jobb lesz ha manuálisan én lövöm be neki.
2014. nov. 12. 09:44
4/4 Közveszélyes Kontár válasza:
Igen érdemes auton nagyon sokat ad nem csoda ha lap nem birja meg akár más se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!