Op. Rendszer vagy Hardver hiba?
Figyelt kérdés
Sziasztok,ha bekapcsolom a gépemet, akkor a monitor néha nem hoz be képet ( csak fekete a képernyő, ez a monitor már van 5éves ). Megnyomtam a kikapcsgombot a gépen, a és bejött az indítás javítás, meg is csinálta perc alatt.
De miért írta ki ezt? A gép kb 4 hónapja van meg új cucc benne minden. Akkor most az OP.Rendszer a hibás ( Windows7 Ultimate 64bit ) vagy Esetleg a VGA? Vagy a monitor? Amúgy miért szokott hiba javítás lenni, vírus vagy más valami?
2014. nov. 11. 17:47
1/4 levis56 válasza:
A Win már csak ilyen,sokszor behülyül önálló életet él. Sokszor elállítódnak a beállítások majd magától visszaállnak,ha rendszeres akkor érdemes vele foglalkozni.
2/4 pap dániel péter válasza:
megvetted az ulimatet vagy lekalalózkodtad valahonnan?
3/4 A kérdező kommentje:
hivatalosan van telepítve, szaküzletben.
2014. nov. 11. 18:09
4/4 levis56 válasza:
Torrentes van nekem is és soha nem volt vele bajom,igaz rendszeres rendszerkarbantartást csinálok,komoly szoftveres hiba csak az én hülyeségemből lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!