Milyen gépen ajánlatok max 200k-ért ha nem szoktam játszani?
Mégis miért hulladék te retardált?
Filmezni mi a túrónak vegyen i5-t meg felsőkategóriás VGA-t,ami 1080p ultrára való?
Ha nekem van 200 ezrem,és ezek a felhasználási célok,mint amit a kérdező leírt,akkor a minőségre megyek rá,nem arra hogy feleslegesen rohadt erős procit vegyek rohadt erős VGA-val,mindezt 'gagyi' komponensekre.
200 ezerből igenis illene egy H97 vagy Z97-es lap ha LGA1150
"Egy-két évente játszok ki max egy-két játékot!De nekem nem fontos hogy minden max grafika legyen!"
Erre dVGA-t venni pénzkidobás,viszont a 4460 IGP gyenge,a Kaveri pont erre való.
Szerintem itt a kérdés értelmezésével is gondok vannak egyeseknél.
Nem,nem 200 ezres játszós gépet kértek,hanem egy 200 ezres gépet HTPC-nek meg átlag otthoni használatra.
Erre mi a 3-as konfigja?
Egy játszós gép.
Még egy szerencsétlen SSD se fért bele.
-3e Corsair Vengeance 2x4GB-al
-5e r9 270x-el
-7e egy alap házzal
-3e akár több a tápon (ezt nem nagyon merek ajánlani más jobban ért hozzá:)) és máris kijön egy akár 120as ssd (kingston hyperx 3k-ról csak jókat tudok mondani, de hát ugyis leoltanak itt :D)
Ha vga fölösleges akkor már a h97 és z-s lapok is, mindennapi használatra de még játékra is jó a b85, miért arra költsön többet?!
Ha már 200ért vennék gépet egy r9 270x-et minimum raknék bele (amint játszik egyet vele rájön, hogy jobban megérte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!