Hogy tudom telepíteni az olyan nyomtatót, amihez nincs telepítőlemez?
Figyelt kérdés
Azért vagyok értetlen, mert bár az XP új telepítésű, de tavasszal hibátlanul (és ha jól emlékszem, telepítés nélkül) tudott a többfunkciós nyomtató működni az előző XP-n. Legalábbis a szkenner része, igazából nekem csak erre lenne szükségem. Aztán néhány hónapra át kellett váltanom Linuxra, mert az XP nem volt hajlandó elindulni, és a Linux sem ismerte fel a nyomtatót, nem tudtam szkennelni. Most sajnos az új rendszeren minden reményem ellenére maradt a helyzet, nem tud települni, nem ismeri fel és nincs, mint ahogy nem is volt telepítőlemez.
Mitől működött ez jól tavasszal és most miért nem, és mit tudok tenni?
2014. nov. 10. 21:57
1/2 anonim válasza:
A gyártó honlapján keress hozzá drivert(illesztőprogramot).Beírod a típust,no meg azt h xp 32 bitesre keresed.Onnan le tod tölteni :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez tényleg segített, már próbáltam is, csak felületes voltam és először nem találtam a kellő drivert. De megvan, szuper!
2014. nov. 10. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!