1200p Medium-High beállításokra milyen VGA-t vegyek?
Figyelt kérdés
Nem játszom a legújabb játékokkal, COD, NFS és pár régebbi játékot tolok csak.
270X elég lenne, vagy már kell a 280X, esetleg 290?
Mindenképp AMD vonalon maradnék.
Köszönöm előre is!
2014. nov. 10. 18:19
1/5 anonim válasza:
A 290 azért már az elég durva ha legújabb játékok ultrán max fps-el akarod játszani akkor ezt vedd, de ha csak régebbi játékokkal akkor hd7770 is megfelel mert azon megy a BF3 maxon de én azt mondom hogy 2Gb 256 bit alá n adjad a hd7850 az is ideális választás szerintem a számodra még a mai játékokat is simán elfuttatja maxon.
3/5 anonim válasza:
Nem azért hogy ócsároljam az Nvidiát de 90ezer 256 bitért háát egy kicsit sok, ennyiért már inkább 290.
4/5 anonim válasza:
nem azért, hogy ócsároljam az AMD-t, de egy 8 magos AMD egy 4 magos Intel szintjét hozza :) a gtx 680 nem mai kártya, és vedd figyelembe, hogy az AMD nagyon oda van a 270-290-es VGA-jával, mikor az NVIDIA már rég volt azon a szinten..
5/5 anonim válasza:
Az természetes hogy az Intel jobb mint az AMD. Nekem is Intelem van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!