Szerintetek miért tört meg az alaplapom?
Sziasztok!
Vettem a processzoromhoz 1 hütőt, de ha nem szorítottam rá eléggé akkor nem volt jó a hőátadás és melegedett a procit, viszont h rászoríottam szerintem megrepedt, mert amikor rászorítom a proci hűtőt, akkor 4 ből csak 2 ram slot a jó, amikor meg kilazítom akkor mind a 4 ramslot müködik, szerintetek ha veszek 1 új alaplapot, akkor az úgyan úgy megtörik? vagy új alaplap+ új hűtő lenne az érdemes? köszönöm a válaszokat!
Illetve milyen hűtőt ajánlotok i7 4790k mellé?
"Nem célom húzni"
Akkor meg a fszer' kell neked k-s i7 meg z97!
Húzásra visszatérve az i7 azért kell pont hogy ne keljen húzni egy amugy kisebb teljeítményű procit hogy elérje mondjuk egy i7 szintjét! az i7 már amugy is olyan magas szinten ketyeg hogy a játékoknak bőven sok és elég is. Én amd párti vagyok és útálom az intelt mint a büdossz.rt de attól elismerem hogy az i7 a csúcs és kb még vagy 5 évig hozz sem kell nyulni mert akkor s bivaly lesz.
Nekem van egy amd a10 5800k procim amit játékra vettem (wow, redalert, nfs underground 2 és néhány ujjab játékhoz) amihez húznom kell hogy nyerjek fps-t. igy a gyári 3,8ghz helyett 5ghz-en megy és a 800mh igp helyett 1050mghz-en megy igy az uj játékok is futnak bőven alapbeállítás mellet 1280x768ba. Nyilván egy jó karival meg i7-tel meg 8giga rammal ez nem gond de nekem muszáj huznom hogy akadás nélkül mennyen. szal kérdező ne is hergeld magad a sok idiótán :D
A vizhűtőt meg bátran ajánlom mert az intel szar hősapkája igen csak elbírja és igényli is plusz kevsebb ateher az alaplapon. :)
Tőlem mindig megkérdik mi a francnak vettem egy a10re vizhűtés mert az nem melegszik... de húzva már igencsak nyomja a hőt plusz igy is 35 fokos ha játszom és húzva van :)
Bocs ha hosszú lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!