Nem működik a be/ki kapcsoló gomb az okos telefonomon. Mit tegyek?
LG Nexus 4 telefonom van. Képernyőképet szerettem volna csinálni, de nem reagált, hiába nyomtam a ki/be kapcs gombot a hangerővel együtt (mert hogy így kell :D). Ezután kiszerettem volna kapcsolni hátha utána jó lesz. De nem jelenik meg semmi, viszont a képernyő lezár/felold működik.
Mit tegyek illetve mit tehetek ? Hogyan tudnám kikapcsolni vagy újraindítani még a telefonom ? 19%-on van az aksi, gondoltam lemerítem és majd kikapcsol... Na de eszembe jutott hogy ha kikapcsolni nem tudom, be sem fogom tudni :SS Ötletek ?
Előre is köszi
Akkor meríts le/vedd ki az akkut, ha tudod és próbáld meg bekapcsolni. Ha nem megy, akkor gari, ha igen, akkor valószínűleg csak szoftveres volt a gikszer.
G.
Ùtolsò elötti !!! Köszönöm !! :) nem gondoltam volna de siker !!!! Ùjraindult ès műkődik ! Köszi !
Ùtolsò! Pròbáltam már azt! Fèlpercig is nyomtam semmire nem reagált, kèpernyőkèpet sem tudtam csinálni semmit sem, de a hangerő fel + be/ki gomb hosszan siker !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!