Ezen a notebook-on hogy lehet beüzemelni a Wi-Fi-t?
Notebook: Fujitsu Siemens Amilo Li 1718
Háló: Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter
Rendszer: alapból Vista volt rajta, amit letöröltem és Windows XP Professional 2002-t tettem fel
------
Korábban már sikerült megoldani a problémát, de nem emlékszem hogyan.
Most pedig próbálom újra megoldani:
Már telepítettem több neten fellelhető driver-t is hozzá és kipróbáltam egyesével őket, úgy hogy az előzőt mindig leszedtem előtte persze,
de telepítést követően hogyha a tálcán rákattintok a vezeték nélküli hálózat ikonra, akkor még mindig azt írja ki, hogy a vezeték nélküli hálózati kapcsolat nem működik és nem talál kapcsolódási pontokat.
Nem feltétlenül működnek specifikus program nélkül a gombok.
A multimédia funkciókat támogató billentyűzetek kódjai valószínűleg itt visszaköszönnek és az internet gomb csak a böngészóőt indítja el.
Sajnos kifejezetten ehhez a típushoz Vista alá ad a Fujitsu programot (egy próbát megérhet):
Itt van többféle verzió, más típusokhoz, de valamelyik csak jó XP alatt, ha a fenti nem akar működni:
BIOS-ban is megnézném, hátha ott is ki van kapcsolva a Wifi/Wireless/WLAN funkció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!