Számítógépet akarok venni, kinéztem egyet a Media Marktban, de nem írták rá, hogy van benne hangkártya. Ezek szerint külön kell megvennem?
Figyelt kérdés
Így elég rossz lenne hang nélkül videókat nézni2014. nov. 8. 13:52
21/55 Közveszélyes Kontár válasza:
Beszereli pcx hangkártyát is ha kéred de ismétlem csak egy jó alaplap kell ha csak nem zenét készítesz is komolyan
22/55 Közveszélyes Kontár válasza:
Ugyértem hogy valóban megnézném az MM "mühelyt" voltam másik müszaki bevásárlóban és ott
23/55 Közveszélyes Kontár válasza:
Nem olyan jó volt mint amit irtál pár hónapja FM2 A6 os "standard" apu gép 130 no szép...
100 körül Celeron + HD ... Most mond meg
24/55 A kérdező kommentje:
Azért akarok jó hangkártyát, mert az 5.1-es hangfalakon nekem nem mindegy milyen minőségű hang jön. Nem akarok recsegést, sistergést meg ilyeneket.
2014. nov. 8. 14:23
25/55 Közveszélyes Kontár válasza:
Ezek mellet milyen lehet a táp? Észak koreából exportált 1000Ft os? Töbi dologról nem is szólva csak árát nem értem...
26/55 anonim válasza:
Ma már az alaplapokban általában 7.1-es hangkártya van.
27/55 TallandThin Boy válasza:
Nem baj, vedd csak a noname alkatrészekből összeállított, túlárazott, arántalan fost, amin majd egy youtube videót sem tudsz majd értelmes felbontásban lagg nélkül megnézni.
28/55 Közveszélyes Kontár válasza:
#17 tiszta hang lene nem kelene agódnod de vehetsz hangkártyát és beteszik, 90böl futja akár komolyabb kártyára is egy multimedia gepben
29/55 A kérdező kommentje:
Már nem akarok Media Marktból venni gépet, köszönhetően, hogy meggyőztetek. De az se megy, hogy én állítom össze mikből legyen. Csak azt tudom biztosra milyen hangkártya kéne (nem integrált), talán még azt is, hogy 6 magos proci kellene, mert úgy gyors.
100-110 ezret szánok rá, de akkor legyen jó gép.
2014. nov. 8. 14:29
30/55 Közveszélyes Kontár válasza:
*=#17=24
mindegy ha nem hiszi el hogy felesleges a hangkártya akor hagy vegyen csak nehogy roszabat mint alaplapi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!