Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép összerakás Szombath...

Számítógép összerakás Szombathelyen?

Figyelt kérdés
Érdekelne olyan üzlet, ahol lehetne számítógépet összerakatni Szombathelyen.

2014. nov. 8. 05:04
 1/5 anonim válasza:

computer brothers

király utca elején van.

de ha beírod googlebe hogy "computer brothers" kidobja a pontos címet, nyitva tartást stb.

2014. nov. 8. 11:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ismered ezt az üzletet? Azért kérdem, mert igazából gamer gépet szeretnék, de nem nagyon látok olyan infót ami arra utalna, hogy össze tudnák rakni(nem a tudásukra értem, hanem nincsen hozzá megfelelő hardver).
2014. nov. 8. 19:15
 3/5 anonim válasza:
én ismerem őket, és igen össze tudnak rakni neked egy jó gépet, én is náluk vásároltam pár évvel ezelőtt. csak annyi hogy nem mindenből van náluk hanem úgy rendelik meg, és ha olyat akarsz ami épp nincs, akkor arra egy kicsit várnod kell majd. plusz korrektek, elmondják melyik miért jobb, melyikkel jársz jobban hosszútávon, vagy esetleg olcsóbb.
2014. nov. 9. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha megírod mennyit szánsz rá itt összerakunk egyet a pcx.hu-ról és ők egyből összerakják és ki is szállítják neked :)
2014. nov. 9. 16:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan megvan már milyen gépet szeretnék, csak gondoltam közeli városban rakatnám össze és ezzel időt, pénzt takarítanék meg. Akkor megérdeklődöm náluk ezt a dolgot. Köszönöm
2014. nov. 9. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!