Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pcx-nél ha cseregaranciám van...

Pcx-nél ha cseregaranciám van a termékre ha kérem visszaadják a pénzt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy Július első hetében vettem egy gépet, merevlemez pedig egy Caviar Green ami nem mindennapi használatra van, hanem csak adattárolásra. Erre utólag jöttem rá, és ez került a gépbe. Mindenre van csere garancia, meg minden más. Most az a baj, hogy játékoknál időközben befagy, vagy mostanában egyre többször hibernált állapotból nem tér vissza, hanem csak egy kék képernyő, hogy System error, majd újraindul. Ez kezd aggasztani, hisz fél éves gép.

Ezért kérdezem azt, hogy lehet-e hogy én visszakérem a pénzt? Mert ha igen akkor visszakérném azt a 13500 ft-ot és 16000 ft-ért már Blue szériát kapok. Lehet-e ilyet vagy félévente fogom küldözgetni, a merevlemezeket?

2014. nov. 7. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, es nem biztos, hogy a merevlemez miatt kapsz bluescreent.
2014. nov. 7. 20:58
 2/4 A kérdező kommentje:

:(

Asrock B85M PRO4 lap

i5 4440

Chieftec 550W

8GB DDR 1600MHZ KINGMAX

Sapphire R9 270X Vapor x kártya.

Szerinted mi a hiba oka?

2014. nov. 7. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy valamelyik alkatresz hibas, vagy tulmelegszik valami. Egyaltalan miert hibernalod, sleep sokkal elonyosebb.
2014. nov. 7. 21:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem is hibernálás, hanem ilyen alvó állapot akkor.

Van egy holdacska gomb a billentyűzeten azt ha megnyomom, lekapcsolja magát teljesen csak a gépház tetején egy V alakú lámpa villog kéken! Ennyi!

2014. nov. 9. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!