Milyen konfigot válasszak?
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne Hozzátok:
Szeretnék építeni egy virtuális flipper asztalt.
Lásd.: https://www.youtube.com/watch?v=BA-K7m09nfM
Viszont hardver téren elakadtam. Külföldi fórumokat olvasgatva láttam, hogy szinte mindenki i7-es procival, GTX660-as VGA-val és társaiból építkezik. Viszont ezt azért túlzásnak találom.
Ezeket a játékokat használnám: Pinball FX2 Xbox One-os HD textúra pakkal és Pinball Arcade 1.29.
Jelenleg kipróbáltam itthon a dolgot egy tök alap ASUS laptoppal (Celeron 1007U; 1,5 GHz, meg valami integrált VGA), Full HD tv-vel. MSAA és tükröződés effekt nélkül stabil 60 FPS-t produkált a legtöbb flipper asztalon.
8X-os MSAA és tükröződés mellett 18-20 FPS az átlag.
A Fraps nevű programmal mértem.
VISZONT! Mikor kifejezetten csak a golyót figyelem, a stabil 60 FPS ellenére szaggatottan mozog. Mikor a táblán oldalirányú kameramozgás történik, szintén szaggatott a mozgás, holott 60 FPS-t ír a Fraps. Nem a tévével van gond, mert Xbox 360-on a Pinball FX 2-nél nem jelentkezik ez, kizárólag laptopon. A szoftverek Xbox-on és PC-n is eredetiek, kivéve a Pinball Arcade PC-n.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek milyen PC kellene MINIMUM ahhoz, hogy a fent említett játékok stabil 60 FPS-el fussanak? A több FPS is jól jönne, -a 100Hz-es TV képfrissítés miatt-, csak valahogy a VSYNC-et ki kellene kapcsolni. Erre még nem találtam módot.
Köszönöm szépen válaszaitok!
Üdv.
Szia!
Köszönöm szépen a válaszod!
Viszont biztosan szükséges hozzá az I5 és a GTX660??? Hiszen egy integrált VGA is majdnem megfelelő, kompromisszumokkal. Ennyivel erősebb hardver kellene a max. grafikához?
Ha rengeteg beálitása van akor igen maxra sokal eröseb kel
Ha csak ere használod én i3 t és gtx750(ti) t ajánlok mindketö kb 30
Sziasztok!
Köszi szépen válaszaitok!
Leírom, hogy jelenleg hogyan/mivel futtatom:
Celeron 1007U; 1,5 GHz
4 Gb RAM,
Integrált Intel VGA.
A beállításokban minden maximumon van, 1920*1080-as felbontáson, kivéve a tükröződés és az MSAA, amik ki vannak kapcsolva.
Ezzel a beállítással, ezzel a konfiggal a stabil 60 FPS meg is van.
Viszont mintha akadozna a golyó mozgása, és a kamera oldalirányú mozgásánál töredezetten mozog a kép, annak ellenére, hogy a stabil 60 FPS megvan
Szóval ahhoz, hogy a pályán a tükröződést és a 8X-os MSAA-t be tudjam kapcsolni, és meg legyen a 60+FPS, ahhoz ennyivel erősebb konfig kell?
Mert amiket leírtatok, a jelenlegi konfigomnál talán még 50X is erősebbek. :D
Köszönök szépen minden választ!
i3 t csak viszonyitva ajánlotam akor még gépigényt nem néztem
Régebi hardverekböl olcson kijöne hozá egy jó gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!