Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó az Intel I5 4440 játékra?

Jó az Intel I5 4440 játékra?

Figyelt kérdés

Egy Sapphire R9 280x 3GB-os kártya mellé akarnám rakni.

Visszafogja majd a proci, vagy teljesen kihajtja?

Ha rendesen kihajtja akkor jó vétel? Kibír még pár évet?

AMD-t nem nagyon akarnék venni, mert azthallottam, hogy azt csak akkor éri meg hosszútávra ha tuningoljuk, de nekem se idegrendszerem, se kedvem nem lenne semmit se húzni.

Utolsó kérdés: Az miért van, hogy az AMD fx 8320 3.5 ghz-es, ez meg csak 3.1, mégis ez jóval drágább?

A 3.1 ghz mire elég? CPU-ra hegyezett játékokra elég a 3.1 ghz, vagy egyáltalán össze lehet az amd 3.5 ghz-ét az intel 3.1 ghz-ével hasonlítani?

Tudom, hogy biztos sokan kérdezgetnek ilyet, de erről a processzorol szinte senki sem ír, viszont nekem beleesik az árkategóriába.

Válaszokat előre is köszönöm.

2014. nov. 7. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
intel és az amd nem egy kategória, i5 4440 jóval erősebb, 280x-el párosítva bika konfig lesz a maga nevében, nyugodt szívvel ajánlom az i5-öt(teljesítményt nem az órajel határozza meg)
2014. nov. 7. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
A Sapphire R9 280x 3GB-OS VGA-t egy Core i3 4340 is lazán kihajtja.
2014. nov. 7. 17:20
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Játéktól függ

Jövöbe meg nem látunk

Elégé optimális párosítás szóval nem lesz gond i3 valamely jatekba keves lehet

2014. nov. 7. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Abszolút kihajtja! Nagyon jó vétel egyébként. Ugyanilyet használok 100% terhelésen sem megy 50 fok fölé gyári hűtővel4 Ellentétben az AMD!
2014. nov. 7. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
az igaz,hogy alap órajelen leszerepelnek az AMD-k,viszont ha húzva van...HD7770-et egy athlon ii-es is kihajt,mondjuk 4GHz-en járatva 2.8 helyett :D
2014. nov. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!