Melyik vga a jobb? Melyiket valaszam?
Mind a kettonek 3 ev garancia, a Giganak tobb a ventije es nagyobb az orajel de az MSI-rol meg jobbakat hallani. Melyiket vegyem es miert?
Koszi a segitseget.
Üdv! Én is bő 1 hónap mulva rakom össze gépem nekem is hasonló dilemmám volt. Eleinte Sapphire-t akartam venni de az nem fér be a kiszemelt házba :D (én r9 290xet veszek) majd nézem MSI is hasonló árban van de mégis csak a sapphire.. giga egyáltalán nem jött be:D
Mostanra még is úgy vagyok, hogy msi 110, giga 95.. én rosszat nem hallottam a gigáról, sőt nagyon jó márka.. szerintem nem fogsz csalódni ha a gigát veszed (én is azt fogom tenni:D)
huha feladtatok a lecket :D
Ezek szerint mindketto jo, de valasztani csak nem tudok mivel allitasotok szerint mind a ket peldany jo
Akkor vegyél msi-t. Szebb, rövidebb, csendesebb.
Játékban meg nem nagyon van különbség. Az MSI dinamikusan változtatható órajelekkel bír, bár nekem mindig gamingre van állítva.
mi a kulonbseg a gaming es az oc kozott azon kivul h nagyobb az orajel?
jatekban nem jobb ha nagyobb? nemi kulonbseg? ezt a reszet nem ertem, elvegre csak a legnagyobb orajel a legjobb nem?
A különbségek 3-4 fps-ben nyilvánulnak meg maximum, nem nagyon érzékelhető.
(marketing duma).
Az oc a gyárilag túlhajtott kártyákat jelenti. Ezek magasabb órajelen üzemelnek a referenciakártyánál. A gaming pedig ugyanúgy tuningolt. Lényegében egy és ugyanaz a jelentésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!