Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lenovo g50-45 laptop biosba...

Lenovo g50-45 laptop biosba alitottam vmit es most nem jo a gep N? a az volt h bementem a biosba azon belul a bott menube aztan ranyomtam vmi ODD re meg meg mellette volt sok szam es elfeketedett a kepernyo . Tobbi lent

Figyelt kérdés
es kikapcsolt azota ha megnyomom a bekapcsolo gombot az a feny aminek feher nek kene lenni az most narancssarga es csak a novo gombbal kapcsol be de akkor is. Csak egy pillanatra aztan ki es nem tudok semmit csinalni pls hellp
2014. nov. 7. 00:26
 1/9 anonim ***** válasza:
ha nem éred el a biost hogy resetelj, akkor szét kell kapni meg kell keresni a Cmos reset gombot(ha van) ha nincs akkor az alaplapi elem ki 5-10 percre és aztán visszarakni, ez reseteli a biost
2014. nov. 7. 00:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Par napos a gep ha visszaviszem ahol vettem ott megcsinaljak ?
2014. nov. 7. 00:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha elerem a biost hol kell resetelni es az a gomb hol van ami reseteli?
2014. nov. 7. 00:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Olyat kell keresni hogy

Load Optimal defaults

Vagy Load default settings

És hasonlók

Igen, és ha Garis Vidd vissza, max mondd azt hogy nem tudod mi történt vele este kikapcsoltad és reggel már ilyen volt.

2014. nov. 7. 00:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Meg nem volt rajt op rendszer es most akartam ra rakni ezert nyomtam el vmit a biosba szval meg kell mondanom :/
2014. nov. 7. 00:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor mondd azt hogy Mióta megvetted most sikerült eljutnod oda hogy bekapcsold, de ez fogadott.

Ha megmondod hogy te nyomkodtad el lehet hogy elállnak a gariztatástól mondván: nem rendeltetés szerűen volt használva.

2014. nov. 7. 00:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Kosz szepen ok anyamnak lenne szulinapjara a gep en barom meg elbasztam
2014. nov. 7. 00:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Így elsőre azt mondanám, hogy simán átállítottad, hogy az optikai meghajtón (ODD)keressen operációs rendszert, de ha bekapcsoláskor nincs benne lemez, akkor persze nem talál semmit.

A sok szám valószínűleg a meghajtó típusszáma volt.

Én a helyedben megnézném a laptophoz kapott kézikönyvet is, hogy mit jelent a sárga led.

2014. nov. 7. 07:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Természetesen ha a BIOS-t úgy akarod alaphelyzetbe állítani, hogy kiveszed az alaplapból a gombelemet, akkor előtte vedd ki az akkumulátort és a töltő se legyen csatlakoztatva. Azt azért a kivétel előtt nézd meg, hogy a gombelemnek melyik fele van fölül, hogy visszarakáskor ez ne legyen gond.
2014. nov. 7. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!