Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egeret lehet valahogy javítani?

Egeret lehet valahogy javítani?

Figyelt kérdés
Néha olyan, mintha egyszerre kettőt kattintana a bal gombbal, néha meg nem is reagál rá. Mitől lehet és mit lehet tenni? Elhasználódott? USB-s Labtec egér.
2010. jan. 27. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:
olyan olcsón vannak egerek már, hogy szerintem nem éri meg ezzel bíbelődni. 2-3 ezer forintért már egész komolynak tűnő 6-7 gombos ergonómikus egereket lehet kapni.
2010. jan. 27. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Így van. Ha egyszerű netezésre kell 3 gombos görgős van már 900ft-ért is.
2010. jan. 27. 12:33
 3/4 ThodEE GoD ***** válasza:
100%
a gomb alatti kis mikrokapcsoló elkopott, megesik nekem is megdöglenek 2-3év után, nemérdemes javítani.
2010. jan. 27. 12:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Heh, találtam egy leírást, ahol a gomb műanyag pöckére(ami a mikrokapcsolót működteti) ragasztanak egy kis vékony műanyag vagy akár csak papírdarabot, és láss csodát... Faszán működik! :) Asszem az utolsó percekig nyúzhatom ezt az egeret.
2010. febr. 4. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!