Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy jó alaplapot szeretnék...

Valaki-Találd-Ki kérdése:

Egy jó alaplapot szeretnék 26000-ig tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

2014. nov. 6. 16:21
 1/10 TallandThin Boy ***** válasza:
A neved még oké, de a foglalatot is úgy találjuk ki?
2014. nov. 6. 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Milyen proci?
2014. nov. 6. 16:31
 3/10 anonim ***** válasza:

küldj neki egyet 26000Ft-ig de jó legyen gondolom azért nem írta le a foglalatot mert,hogy az a lényeg hogy jó legyen de ne legyen több mint 26000Ft tehát mindegy a foglalata csak legyen jó.

[link]

[link]

2014. nov. 6. 18:52
 4/10 anonim ***** válasza:
küldtem egy Inteleset és egy AMD set de azt tudod hogyha nem ugyanilyen foglalatú a RAM-od processzorod STB akkor nem 26000Ft lesz hanem duplája vagy több tehát ne szidj ha véltlen valamelyiket megveszed én csak válaszoltam :)
2014. nov. 6. 18:54
 5/10 TallandThin Boy ***** válasza:
Am3+-ra nem érdemes már építeni. Z87es lapot pedig nem éri meg venni, ugyanolyan áron van z97. Az lenne a legjobb, ha a kérdező leírná a prociját.
2014. nov. 6. 19:01
 6/10 A kérdező kommentje:
amd fx 6300
2014. nov. 6. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:

"Am3+-ra nem érdemes már építeni."

Miért?

Ha van valakinek 26 ezre lapra,és kb még ennyi procira,és teljesítményben a legtöbbett akarja kihozni,akkor vesz egy Giga UD3P lapot és egy FX6300-t,és elvan vele évekig,főleg ha húzza is.

Igen,ennyiért van olcsóbb Z97/H97-es lappal i3-4160,de az bőven elmarad a sokszálas alkalmazásokba,de még összességében is,mindezt tuning opció nélkül.

Tehát miért nem éri meg rá építkezni?

LGA1150 se lesz már ennél több,oké jön a Broadwell alacsonyabb csíkszélességen,meg erősebb IGP-vel,de lényegi újítás nem lesz már ott se,max az alaplapokkal.

Még az a korszak se jött el,amikor az emberek az i3-nál erősebb Sandy-t Ivy-re cserélik lapcsere nélkül.

Mire az FX-t váltani kell,addigra az LGA1150 is a rég múlt lesz ugyanúgy.

2014. nov. 6. 19:26
 8/10 TallandThin Boy ***** válasza:
Azért nem érdemes, mert az Intel jobb. Ennyi.
2014. nov. 6. 19:52
 9/10 TallandThin Boy ***** válasza:
És nem azt írtam, hogy nem éri meg, hanem, hogy nem érdemes. Lehet, hogy valaki szerint megéri, de én azt mondom, hogy egy fejleszthető Intel konfig simán többet ér, mint egy nem fejleszthető fx-es konfig.
2014. nov. 6. 19:57
 10/10 TallandThin Boy ***** válasza:
Azt meg remélem nem gondoltad komolyan, hogy egy FX processzor ugyanaddig lesz használható, mint egy még meg sem jelent Broadwell.
2014. nov. 6. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!