Melyik hardverem lehet gyenge a Battlefield 4-hez?
Figyelt kérdés
High on meg van a 60fps de pl ha a mapnak egy megadott pontján vagyok vagy mondjuk a map közepe felé nézek akkor leugrik az fps 40 környékére. Config: Fx8350, Toxic r9 270x, 8gb ddr3 1866mhz (eredetileg 1333mhz), coolermaster 600w táp, Asus sabertooth 990fx r2.0 alaplap.2014. nov. 6. 09:42
1/26 Közveszélyes Kontár válasza:
VGA
(táp tipuskódja a cimkéröl?)
2/26 anonim válasza:
videokártya miatt, de ettől még nem gyenge
3/26 Közveszélyes Kontár válasza:
Vga tuningal megtudod illetve proci tuningal procit
De milyen felbontás és beálitás?
4/26 Közveszélyes Kontár válasza:
40fps még nem vészes azhitem itt olvastam 20 at
High szóval nem is "max"? De felbontás fontos?
5/26 anonim válasza:
szerintem procit kellene húzni eg 4.5 ghz-re .
6/26 anonim válasza:
Ne az fps számlálót figyeld, mert csak felidegesíted magad.
7/26 A kérdező kommentje:
1600x900ban játszom, a tápom cooler master tunder rs600 a procim pillanatnyilag 4,3ghz-en ketyeg turbo core pedig 4,4 re van állítva. A ram ugye fel van piszkálva illetve a vga is 1210mhz en van. Nem értem mi a gond catalyst is 14.9es van fennt.
2014. nov. 6. 13:49
8/26 anonim válasza:
Intel Burn Test alatt stabil a CPU,illetve Furmark alatt a VGA?
9/26 anonim válasza:
"4,3ghz-en ketyeg turbo core pedig 4,4 re van állítva."
Ez elég nonszensz,tuningkor alapvető hogy a turbo-t ki kell kapcsolni.
10/26 A kérdező kommentje:
Nemtudom furmark alatt a vga fél órán át durmolt gond nélkül a procit nemtudom pillanatnyilag nem vagyok otthon de amint hazaértem meglesem
2014. nov. 6. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!