Melyiket választanátok játékra?
AMD Fx 8320 vs i5 3470
indokoljátok meg légyszíves, hogy ha ezt választanád, akkor miért is választanád ezt.
Én az AMD-re szavazok. És ti?
én inkább intel i5-re, mivel egy szálon erősebb ez az intel, mint az AMD és rengeteg mai és főként régebbi (2012 vagy azelőtti) játék van, ami csak 1 magot képes kihasználni, hiába van több a prociban.
Emellett ár/érték arányban is jobb az i5, de ha már fx széria, akkor 8350, megéri azt a pár ezret pluszba és úgy felveszi a versenyt ezzel az intellel.
Persze ha overclocking-olni szeretnéd, akkor mindenképp az AMD-t ajánlom, úgy tényleg jobban megéri az. De alapvetően közel azonosak a képességeik, talán egy ici picit az fx jobb, ha teljesen kipörgeted az összes magot.
értem :D
1-2es válaszolónak:
ilyen az alaplap: ASROCK 960GM-VGS3
az a baj hogy félgépként venném meg és venném bele a cuccokat, ezért a processzor csak fx 8320 lehet
Ha csak ez a kettö akor i5 ös legyen
960 as lap 8320 alá... "Szép"
"indokoljátok meg légyszíves"
utolsó: mi a baj vele?
Az hogy FX nek nincs értelme egy alja lapban
valódi 970 es chipset ü vagy 990 es kellene alá
Elsö megindokolta amugy i5 t
A lényeg hogy i5 el semi hátrányod nem lesz a 8magszálal szemben söt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!