Számítógép Probléma? Többi lent!
Sziasztok!
Akadna egy olyan problémám, amire eddig sajnos nem jöttem rá mitől lehet. Elmesélem az egész esetet.
Elhatároztam hogy kitakarítom a gép belsejét, gondoltam jót teszek majd vele, mert régen nem volt már takarítva.
Már most írom hogy nem nyúltam semmihez nem piszkáltam semmit, csak a port próbáltam minél jobban eltávolítani.Össze raktam viszont indításkor 3 sípolás fogadott, előszőr ramra gondoltam így megint szétszedtem hátha elmozdítottam valamit. De semmi. utána megint be indítottam megint sípolt. Kiszedtem a ramokat. Ram nélkül sípolt. Betettem egyet, nem sípolt, másodikat, nem sípolt, harmadiknál viszont igen. kicseréltem a negyedik ramal úgy nem volt gond. utólag betettem a 4. is a 4. portba érdekes módon nem volt sípolás. Ezután el telt kb 3 nap zökkenő mentesen, nem volt gond. Viszont most az előbb hirtelen kaptam egy kék halált. Sosem fordult még elő egyébként velem. Mikor újra akartam indítani a gépet, ahogy szokott indult is, de nem volt kép nem érzékelte a billt illetve az egeret. Több indításnál ugyan ez fogadott. megint szét szettem, kiszedtem a ramokat, betettem egyet megint normálisan elindult érzékelve mindent. Egyesével végig probálgattam a ramokat, hogy kiderítsem melyik a hibás, de megint bent van mind a 4 és nincs semmi gond. A kérdésem az lenne hogy mégis mi a fene lehet a gond? vigyem el szervízbe vagy mint tegyek? Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!