Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2 6pin csatlakozó?

2 6pin csatlakozó?

Figyelt kérdés

Üdv. Szeretném meg tudni hogy a 2 6pin csatlakozó mit folyásól be és mihez jár? Úgy értem külön venni kell vagy Alaplaphoz /ill. vga.hoz jár?

Másik kérdés: Egy FPS raider 550W tápegység elég lesz ehhez a vga-hoz ill. konfig-hoz?: fx8320 cpu egy MSI R9 270X GAMING 2GB 256bit DDR5 vga párosítva, + egy MSI 970 GAMING Alaplappal meg fűszerezve?

Eléggé butus vagyok az ilyenekhez szóval inkább meg kérdezem az okosabbakat :)

2014. nov. 5. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
:) Szerencse, hogy megkérdezted. Az "FSP Raider". Nekem is olyan van, VGA is ugyanaz, de Sapphireban. Az MSI nem túl jó szerintem, lehet jobb lenne a Sapphire. Aztán a csatlakozóról: az a táp egyik kábele, "amelyet az alaplapba lehet dugni". Nagyvonalakban ennyit róla, neked azzal nem kell foglalkozni, a Raiderrel jó lesz. Nem kell külön megvenni.
2014. nov. 5. 17:50
 2/2 A kérdező kommentje:
ÓÓÓÓ te vagy az én másik Batman-em!!! >.< köszi a választ ment a zöld thumbs up :)))
2014. nov. 5. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!