Egy core i5-4690-hez kell proci huto, vagy jo a gyari is?
Figyelt kérdés
Jatekra hasznalnam. fullHD ultra: Shadow mordor,ryse,crysis stb.. Egyebkent Gtx970 a kartya, a haz meg Fractal Design Define R4, Neha 1080p video konvertalas,
Szoval eleg a gyari huto??Egyebkent az milyen hangos??
En olyat szeretnek ami viszonylag olcso, azert minosegi, es alig lehessen hallani
Vagy eleg a gyari?
2014. nov. 3. 21:08
1/10 anonim válasza:
Elég a gyári.
Húzni úgy sem tudod.
Néha pár havonta(4-5-6) ,újrapasztázást meghálálja.
2014. nov. 3. 21:12
2/10 anonim válasza:
Bőven elég a gyári, viszont legalább 1 évente pasztázd újra.
2014. nov. 3. 21:24
3/10 A kérdező kommentje:
tuti hogy eleg?? ilyen crysis3 kaliberu jatekokhoz is???
En nem ertem akkor hogy az emberek miert vesznek bitang nagy hutoket:S
2014. nov. 3. 21:28
4/10 anonim válasza:
Azért, hogy tudjanak tuningolni. De ezt a procit nem lehet, mivel szorzózáras. Crysis 3-ra is bőven elég, a vga jobban fog melegedni.
2014. nov. 3. 21:39
5/10 anonim válasza:
Azért veszünk nagy hűtőket, hogy tudjunk tuningolni, illetve mert szeretjük a csendet.
Nekem az 50 valamennyi wattot fogyasztó i3-as procimon is egy nagy borda volt. Semmi hangja nem volt (folyamatosan 700rpm-en járt a venti).
Gyári hűtő elég, de azért ha teheted, érdemes venni rá egy jobb hűtőt.
2014. nov. 3. 21:56
6/10 anonim válasza:
Mert, ha húzod a procit, ahhoz nem elég az alap hűtő, de ehhez elég, ezt nem tudod húzni.
2014. nov. 3. 22:07
7/10 anonim válasza:
Crysis 3-at a 2magos Athlonom is elviszi alap grafikán.mondjuk 2,8GHz helyett 4GHz-en megy,és qrva hangos,de elviszi:D
2014. nov. 3. 22:14
8/10 A kérdező kommentje:
Egyebkent szeretnem hogy csondes legyen terheles alatt is.nektek milyen van?? Vagy milyet kell venni?
2014. nov. 3. 22:15
9/10 anonim válasza:
Nekem i5-4460 van gyári hűtővel. Asus uefi BIOS-om van, beállítottam Silentre, így most netezés közben 1140rpm, játék (terhelés) alatt biztos több, de akkor is elnyomja a vga hangja. A gyári hűtőnek gyakorlatilag nincs hangja, komolyan mondom, ami procim az i5 előtt volt, pentium g3420, annak hangosabb volt a gyári hűtője. Szóval nem kell venned hűtőt, elég a gyári. Persze ha full hangtalant akarsz, akkor 10 alatt találsz jóféléket, de szerintem fölösleges.
2014. nov. 3. 23:26
10/10 anonim válasza:
régebbi gépem egy Pentium G2030 volt alaphűtővel,és hangját nem lehetett hallani.szóval kb ugyanolyan lesz az i5-ön is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!