AMD fx 9590 vs intel core 4770k?
0.02 százalék? akkor benézted
Mindenben jobb proci az i7, egyedül a ghz-k számában nem.
Szerintem I7.
Nem használtam még soha FX processzort, nem is valószínű lesz rá lehetőségem. Nem vagyok se AMD, se Intel párti. De, az Intelek jobbak. Drágábbak, de cserébe alacsonyabb fogyasztást, nagyobb teljesítményt, újabb technológiát, jobb hűtést kapsz. Ezek alapján döntsd el Te, hogy melyiket választod!
Azt viszont kihagytam (amit a kolléga is említett :D ), hogy az AMD-k alá rettentően drága lap kell, és nagyon jó hűtés! 22.000 Ft fölött már kapsz normális lapot ahhoz az FX-hez, és talán azokkal már elindul..
I7 alá berakhatsz 18.000 Fttos B85 lapot is, azzal is vígan elmegy.
"FX-hez nagyon drága lap kell"
Pont olyan drága, mi kell, mint egy i7-hez.
Egy jobb 970-es lap (pl. Gigabyte GA-970A-UD3P, Asos M5A97 EVO R2.0) és kedvező árú Z97-es lap(pl ASUS Z97-P) hasonló árban vannak.
A 88000 ft-os szorzózásmentes i7-4770k-hoz 18k- B85-ös lap?
Azt mondtam, hogy elmegy vele. Nem azt, hogy ajánlott alá.. Hiszen ha már valaki ki ad ennyi pénzt a processzorra, akkor a többi komponens se legyen 3 fttos.
Ki beszélt itt szorzózármentes I7-ről? (Mondjuk a kérdésben ez áll, de én szorzózárasra gondoltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!