A radiátorcső belezavarhat a wifi jelébe?
Hogy érted hogy gondoljam át újra?
arra írtam hogy elfordul hogy nem ugyan abban a vonalban van a harmadik router mint a második, és azért van ez így mert a cél helység és a kiinduló között van egy kandalló és egy kazán ami szinte teljesen leveszi a wifi jelét, így meg megvan 100%-os minőségben, csak most át kellett tennem a második routert egy másik szekrény tetejére ott meg ottvan mellette a radiátor cső, tehát így jönnek hogy cső majd második router majd a harmadik router... és azt nem tudom hogy így is bezavarhat e a harmadik router felé a jelbe vagy csak akkor ha nem mögötte hanem közte lenne?...
Mivel a radiátorcső fémből van, ráadásul földelt, biztos, hogy valamilyen szinten csökkenti a jelet. Mivel itt igen magas frekvenciáról van szó, akár egy vastagabb fal is csökkenti, pedig az általában nem fémből van.
Amugy ezen én is jót mosolyogtam: "...majd rámegy a mellettem lévő szobában lévő routerre egyenesen, majd ott fordul 90 fokot és bemegy a folyosó másik oldalán lévő szobába..."
Szóval azért azt tisztázzuk: az elektromágneses rezgések úgy terjednek, mint a hullámok a vízen, ha kavicsot dobunk bele. Legfeljebb, ha valami az útjukat állja, csillapodnak, esetleg visszaverődnek, de nem kanyarodnak be a sarkon :)
Bár, gondolom, csak hibás megfogalmazás volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!