Honnan tudhatom meg pontosan milyen videókártyám van?
Többi lent
Figyelt kérdés
van egy lenovo Z570 neten utána néztem ott i5, 4gb ram, gt 520 videó kártya van állítolag benne de nem hiszem mert itt i3 van benne 4gb ram meg Video Adapter Intel(R) HD Graphics Family (1856600 KB) ezt írja hogy tudok pontosan utána nézni milyen a videókártyám? pl: intel gma 3000
dxdiag nem írja ki normálisan csak hogy hd grapics everest is úgyan ezt..
Itt csak annyit ir hogy Grapics family.. nem azt hogy pl: intel gma 4500HD vagy ehez hasonló meg a memoriát se írja ki mennyi de dxdiag az tudja hogy 1600mb a videó karim csak a típusát nem tudom mert az hogy intel grapics family az nekem nem mond semmit..
2014. nov. 4. 13:42
6/8 anonim válasza:
Azért ír csak annyit, hogy Intel(R) HD Graphics Family, mert csak ez az adat áll rendelkezésre (a kérdésedben egyébként te is ezt írtad).
A dxdiag a VGA kártyád memóriáját tévesen diagnosztizálja, mint ahogy nálam is 4 GB-ot jelez, pedig én tudom, hogy 2 GB (mert ilyet vettem), és a GPU-Z is 2 GB-ot diagnosztizál.
A GPU-Z kifejezetten a VGA kártya diagnosztizálására lett kifejlesztve és megnyugodhatsz, hogy minden adatot kiolvas, amit csak lehet.
GPU-Z eléggé érdekes, mert nálam 0 MB-t ír hogy annyi a videó kártyám 0 mb-s..
2014. nov. 5. 17:30
8/8 anonim válasza:
Ez egy integrált vagy dedikált VGA kártya? Mert ha integrált, akkor el tudom képzelni, hogy 0 MB a memóriája és a rendszer memóriát használja a működéséhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!