Milyen passzív hűtésű tápok vannak amik elbírnak egy középkategóriás gépet?
HA tényleg venti nélküli tápot akarsz, annyit kell költened, mint amiért más gépet vesz...
pl:
Az értelmét én nem látom ezeknek, a procin, és a vga-n is van ventillátor, a táp ventillátor a legnagyobb átmérőjű, laghalkabb, miközben a légszállitása legnagyobb
Ráadásul ez mozgatja a házban a levegőt, cseréli, hűt mindent
Ha passziv tápot rakok egy erősebb gépbe, az történik, hogy a táp heroinárban van és ugyan bírja, de forró az egész, és a videokártya illetve a proci venti bőg, hiszen a benti forró levegőt kavarja, az alaplapon a kondenzátorok, a winchester(ek) és minden más élettartama drasztikusan csökken
Ha meg olcsóbb passziv tápot vesz az ember, ott meg mindig a tűzzel játszik, szinte szószerint, a kínaiak röhögve kihagyják bármiből a ventit, ütnek még 2x annyi lukat, rátesznek egy "passziv" matricát és egy vastagabb árcimkét, és ennyi
Aztán tőlük ez passzív, hogy bírja vagy meddig, akkor leég, vagy kinyírja a gépet, vagy mit csinál, az már a csóró vevő baja lesz
Szóval nagyon trendy ez a passzivtáp téma, csak én nem értem
Evvel az a baj, milyen házba hogy férsz be ilyen passziv monstrumokkal, az csak ott derül ki helyben...
Ezek a hűtők sem olcsóak, de általában univerzálisak, különböző felfogató szettekkel árulják őket..pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!