Megérné eladnom ezt a számítógépet 30 ezerért?
Figyelt kérdés
Proci: AMD Athlon(tm) 64x X2 Dual core Processor 4600+ 2.4 GHz
2 giga ddr2 ram
250 Gigás HDD
Ezeket vennék meg 30 ezerért, a gépház nem is kell neki, ezt a gépet csak néha használom, mert van ennél egy jobb gépem, 30 ezerért eladnátok, vagy többet ér?
2014. nov. 2. 15:35
1/8 TallandThin Boy válasza:
Én személy szerint egy forintot nem adnék érte. Ha valaki ennyiért megveszi, akkor szerensés vagy, ő meg szerencsétlen.
2/8 papagenou válasza:
ha neked nem kell, szerintem eladhatod ennyiért. esetleg próbálj picit többet kérni, 35öt. hátha. ha nem, akkor 30 - lássuk be, minden elavult már benne.
3/8 Közveszélyes Kontár válasza:
Vga igp?
Többet:D vegye meg csak nehogy megbánja
4/8 anonim válasza:
Van olyan hülye, aki ezért ad 30-at ? :O
Na mindegy, örülj, hogy ilyen áron megszabadulhatsz tőle.
5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy mennyit érne?
Ja és annyira nem rossz 1-2 játék megy rajta meg internet, film, ja és igen nincs benne videokártya.
2014. nov. 2. 15:47
6/8 TallandThin Boy válasza:
Szerintem ne merj többet kérni, ez is sok.
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszönöm a segítséget!
2014. nov. 2. 16:01
8/8 anonim válasza:
Szerencsés vagy, ha találtál valakit, aki ennyit ad érte, természetesen megéri ennyiért eladni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!